De wereld wacht op jou!

Een missie is datgene dat jij naar buiten wil uitdragen. Het geeft aan waarvoor je staat, wat je identiteit en waarden zijn. Omdat een missie over zaken gaat die jaren hebben gekost om op te bouwen, verandert  een missie zelden.

Door middel van je missie geef je aan wie je bent, wat je doet en wat je wil bereiken. Je missie is tijdloos, maar wel toe te passen op dit moment.

Vanuit die missie, creëer je. Of dit nu in een baan is en je jouw functie vormgeeft, of in een eigen praktijk waarin je met jouw unieke kijk op het leven en je tools mensen helpt.

Het is van levensbelang dat jij jouw missie vindt. Alleen een diepgevoelde missie, zorgt dat jij de noodzakelijke stappen onderneemt en maakt dat je doorgaat daar waar anderen stoppen. Je missie is je stevige basis van waaruit je beslissingen neemt, jouw praktijk vormgeeft, leert en groeit. In je missie vallen alle aspecten van jou samen en zorgt ervoor dat je dit blijft doen. Het is je intrinsieke motivatie en dat zorgt er weer voor dat jij succesvol bent.

Bovendien is de wereld heel hard aan het veranderen op vele fronten. Er komen in rap tempo nieuwe beroepen bij, omdat de veranderende maatschappij nieuwe behoeften heeft en schreeuwt om mensen die die kunnen vervullen. Ondertussen is er een kentering om terug te gaan naar de natuur en het besef dat wij ook onderdeel zijn van die natuur. We zijn heel veel oude wijsheden vergeten en het hoe-mens-te-zijn was in de vergetelheid geraakt. Daarom zitten er veel mensen fysiek, geestelijk en spiritueel in de knoop en velen daarvan zijn op zoek naar oplossingen. Mensen kijken om zich heen en naar elkaar wie hulp kan bieden. En die kan jij bieden met jouw unieke combinatie van ervaringsdeskundigheid, je tools en jouw unieke kijk op de wereld. Het is tijd om jouw missie grandioos neer te zetten, de wereld wacht op jou! Waar wacht jij nog op?